• De Kazerne is op zoek!

  Er wordt gestart met een herstelvoorziening onder de naam: De Kazerne. De Kazerne is er voor mensen die tijdelijk niet meer mee kunnen draaien in de maatschappij of in die situatie dreigen te komen. Nu is De Kazerne op zoek naar medewerkers die mee willen bouwen aan De Kazerne!

 • Vragenlijst duidelijke taal

  Help je ons het contact met jou als inwoner verder te verbeteren? Vul dan de vragenlijst in. Het kost je maar 5 minuten, maar onze inwoners hebben er veel aan!

 • Stichting Zorg om Zorg Waalwijk

  Stichting Zorgen om Zorg Waalwijk (ZoZW) zet zich in voor goede zorg. Dit doen zij samen met een netwerk van hulpverleners. Regelmatig zitten ze bij elkaar om te praten over de dingen die nodig zijn om de zorg zo goed mogelijk te maken voor mensen met een hulpvraag. Denk of praat jij hierover mee?

 • Digitale informatiebijeenkomsten GGD november

  De GGD Hart voor Brabant organiseert maandelijks webinars die in het teken staan van het opvoeden van kinderen. Deze digitale bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders en opvoeders.

 • In gesprek over dementie met Louis en Petra

  Louis en Petra, man en vrouw, delen hun ervaringen over Louis’ zijn dementie. Petra zorgt voor hem. Samen geven ze een inkijkje in wat het allemaal inhoudt.

 • In gesprek over eenzaamheid

  We gaan in gesprek over eenzaamheid met Anja van Loon, wijkverpleegkundige bij Thebe. Een onderwerp waar mensen misschien niet veel of graag over praten, maar wat wel heel belangrijk is om bespreekbaar te maken. Zeker als je weet dat 1 op de 10 Nederlandse volwassenen zich eenzaam voelt.

 • 10 november: Dag van de Mantelzorg

  Op donderdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Overal in het land worden dan activiteiten georganiseerd en ontvangen mantelzorgers een blijk van waardering. Dus ook in Waalwijk!

 • GGD cursussen en bijeenkomsten najaar

  Het cursusbureau van GGD Hart voor Brabant in Tilburg organiseert cursussen en bijeenkomsten voor ouders en opvoeders in Tilburg en Midden-Brabant. Hier kan je het aanbod van cursusbureau Tilburg voor dit najaar zien.

 • Weken van de Ontmoeting

  Van 29 september tot en met 13 oktober vinden in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle de Weken van de Ontmoeting plaats. Deze weken zijn er allerlei activiteiten waarbij je andere mensen kunt ontmoeten.