Heb jij ooit te maken gehad met seks tegen je wil in? Ben je ooit seksueel misbruikt of heb je seksueel gedrag meegemaakt wat over je grens gaat? Stichting Blauwe Maan staat voor je klaar. Ook zijn ze er voor ouders of partners die hulp kunnen gebruiken hierbij.  

Stichting Blauwe Maan biedt gratis hulp aan mannen en vrouwen die slachtoffer zijn geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zij hebben heel veel ervaring en kennis in huis om jou de hulp te bieden die je nodig hebt. Bij Stichting Blauwe Maan is er geen wachtlijst en heb je geen doorverwijzing van de dokter nodig. Afspraken kunnen plaatsvinden in Tilburg, jouw eigen gemeente of via beeldbellen.

Contact

Stichting Blauwe Maan is gevestigd in Tilburg op het adres: Wilhelminapark 55. Als je hulp nodig hebt kan je bellen naar het telefoonnummer 013-5437501. Dit kan anoniem. Ze zijn bereikbaar op maandag van 09.00–20.00 uur, op dinsdag en woensdag van 09.00-18.00 uur en op donderdag van 13.00-20.00 uur. Je kan ook mailen naar info@blauwemaan.nl.