• Warm welkom bij De Kazerne

  Werken aan je gezondheid, persoonlijke groei of bekijken hoe je (weer) mee kunt doen in de samenleving? Dat kan bij De Kazerne!

 • Lange(re) wachttijden: hoe help je ons?

  Vraag je zorg of ondersteuning aan bij team WijZ binnen de Jeugdwet of de Wmo? Dan moet je rekening houden met een langere wachttijd dan je van ons bent gewend. Lees hier hoe je onnodige telefoontjes kunt voorkomen.

 • In gesprek over eenzaamheid

  Rita is 17 jaar en woont nog niet zo lang in Waalwijk. Sinds de verhuizing naar Waalwijk en Corona voelt ze zich wel eens eenzaam. Ze deelt graag met je hoe zij hiermee omgaat en geeft tips.

 • Terugblik bijeenkomst Orange the World

  29 november was het zover. De bijeenkomst over Orange the World in Theater De Leest. Een informatie- en discussieavond over geweld tegen vrouwen. We blikken graag met je terug op deze avond.

 • In gesprek over dementie met casemanager Marlies

  Marlies Smulders werkt als casemanager dementie. Een casemanager is een vaste begeleider voor mensen met dementie en hun naasten. Ze houdt zich in haar werk bezig met jonge mensen met dementie. Ze legt graag aan jou uit wat haar functie inhoudt en geeft tips over hoe om te gaan met dementie.

 • Gemeente Waalwijk doet mee aan Orange the World 2022

  De gemeente Waalwijk is #medestander in de strijd tegen geweld tegen vrouwen. Daarom sluiten wij ons aan bij de internationale campagne Orange the World.

 • Kinderrechtentour 2022

  Hoe ervaren kinderen inclusie? Welke betekenis geven zij aan het woord en hoe ziet een inclusieve wereld er volgens hen uit? Dit najaar vragen we het ze zelf tijdens de jaarlijkse Kinderrechtentour.

 • Lange(re) wachttijd bij team WijZ

  Vraag je zorg of ondersteuning aan bij team WijZ binnen de Jeugdwet of de Wmo? Dan moet je rekening houden met een langere wachttijd dan je van ons bent gewend. Dit geldt voor de wachttijd aan de telefoon en voor de afhandeling van meldingen en aanvragen.

 • De Kazerne is op zoek!

  Er wordt gestart met een herstelvoorziening onder de naam: De Kazerne. De Kazerne is er voor mensen die tijdelijk niet meer mee kunnen draaien in de maatschappij of in die situatie dreigen te komen. Nu is De Kazerne op zoek naar vrijwilligers die mee willen bouwen aan De Kazerne!