Door corona ging het gesprek met inwoners over het sociaal domein in november niet door. Begin 2022 gaan we het opnieuw proberen te organiseren. Daarom op 17 december een livestream waarin Dilek Odabasi drie ervaringsdeskundigen uit Waalwijk spreekt.

Op vrijdag 17 december gaat wethouder Dilek Odabasi om 16.00 uur in gesprek met drie ervaringsdeskundigen uit Waalwijk. Te gast zijn Bonnie, Levirgio en Peter. Bonnie heeft te maken gehad met psychische problemen. Levirgio heeft veel problemen ervaren in zijn jeugd en Peter is mantelzorger van zijn zieke vrouw. Met dit gesprek willen we leren van hun verhalen en achterhalen hoe ze de ondersteuning hebben ervaren uit hun omgeving en hoe ze aan hun herstel hebben gewerkt.

Iedereen kan meekijken via een livestream van Stichting Out of the Box TV. Stichting Out of the Box TV is een online platform dat vooroordelen over psychische stoornissen wegneemt door verhalen te delen van mensen met een kwetsbaarheid. De medewerkers van Out of the Box TV zijn allemaal ervaringsdeskundig. Linda Jeekel leidt het gesprek.

Iedereen kan het gesprek volgen van 16.00 uur tot 17.00 uur via www.outoftheboxtv.nl/livestream

De lessen die de ervaringsdeskundigen ons leren, nemen we mee in een nieuwe koers op het sociaal domein.

Meer nieuws

  • In Nederland zijn veel gezinnen slachtoffer van fouten met de toeslag op de kinderopvang.
    Man en vrouw maken zich zorgen over geld.
  • Het kabinet heeft onlangs besloten eenmalig € 200 te geven aan huishoudens met een inkomen op of net boven het sociaal minimumniveau vanwege de stijgende energieprijzen.
     Rekeningen afgedekt met briefgeld en muntgeld
  • Tot en met eind dit jaar zijn er geen activiteiten van het Geheugen Paviljoen Waalwijk. Dat is besloten naar aanleiding van de strengere maatregelen die in de persconferentie van vrijdag 26 november zijn aangekondigd.
    Senioren aan de koffie