Op dinsdag 6 juli om 10.00 uur gaat de Dementievriendelijke gemeente Waalwijk weer van start met ‘Geheugen Paviljoen Waalwijk’, voorheen ‘Thuis met Dementie’. Helaas lag dit programma sinds november 2020 stil. Maar niet getreurd: iedere dinsdagochtend kunnen mensen met geheugenproblemen voor het gevoel van een ‘gezellig thuis’ weer samenkomen in het Parkpaviljoen.

Ben jij er 6 juli ook bij?

Het Geheugen Paviljoen Waalwijk van 6 juli staat in het teken van elkaar (opnieuw) ontmoeten na een lange tijd waarin dat niet mogelijk was. U ontvangt dan een gratis kopje koffie met wat lekkers. Tijdens de bijeenkomst zullen we aan de slag gaan met de ‘geheugenkoffer’.

De activiteiten vinden plaats in Parkzaal 1, of bij goed weer op het terras van het Parkpaviljoen, Grotestraat 154a nabij het Wandelpark.  

Wat gaan we deze ochtend doen?

10.00 – 10.30 uur                Ontvangst met koffie/thee

10.30 – 12.00 uur               Een wekelijks wisselende activiteit

Denk bij de activiteit aan spelletjes, wandelen, beweging, bezoek aan een mooie tuin of de kinderboerderij, jeu de boules of een optreden van een troubadour of een koor. We bieden een gevarieerd programma aan. Wil je gewoon een praatje maken of een potje biljarten? Ook dan kun je natuurlijk langskomen.

Wees welkom

Iedereen met geheugenproblemen of vergeetachtigheid en eventuele mantzelzorgers zijn welkom. De deelname is gratis. Iedere dinsdag is één van de dementieconsulenten van de gemeente Waalwijk aanwezig om vragen te beantwoorden. Het van Geheugen Paviljoen Waalwijk wordt door vrijwilligers georganiseerd.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de dementieconsulenten van de gemeente Waalwijk. Bel daarvoor naar 0416-683664 of stuur een mail naar dementieconsulent@waalwijk.nl

Meer nieuws

  • Dit najaar organiseert Geheugen Paviljoen Waalwijk op zes dinsdagen gratis fitness-sessies voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Doe je ook mee?
    Senioren doen een beweegactiviteit
  • In de week van 10 november zetten wij de mantelzorgers in de schijnwerpers: want hun zorg mag gezien worden! 
  • Ken jij mensen of organisaties die vrijwillig goede dingen doen voor kinderen? Nomineer ze uiterlijk 1 november voor de Hart voor een kind award!
    Krijttekening van hartje en strik met daarop de tekst 'Hart voor een Kind'