Werken aan je gezondheid, persoonlijke groei of bekijken hoe je (weer) mee kunt doen in de samenleving? Dat kan bij De Kazerne! De Kazerne is een initiatief van de gemeente Waalwijk en wordt in februari 2023 geopend. In de voormalige brandweerkazerne hebben inwoners van Waalwijk de ruimte om elkaar te ontmoeten, samen aan de slag te gaan en De Kazerne verder te ontwikkelen. Kom jij alvast kennismaken op 22 of 29 december?

Openingstijden de Kazerne

Dinsdag 13.00-17.00 uur
Woensdag 9.00-13.00 uur
Donderdag 9.00-13.00 uur

De Kazerne

Wij geloven dat iedereen de kracht heeft om zelf te werken aan herstel, gezondheid, ontwikkeling en persoonlijke groei. Om die reden is De Kazerne in het leven geroepen voor en door de inwoners van Waalwijk. De Kazerne biedt een veilige plek om te ontmoeten, onderzoeken en experimenteren. . Ervaringsdeskundige medewerkers en vrijwilligers zijn aanwezig bij de activiteiten. Want zij kennen het proces van herstel als geen ander.

Activiteiten

Iedereen is welkom voor een kopje koffie of thee. Je kunt nieuwe mensen ontmoeten en een praatje maken met medebezoekers of medewerkers. Blijf je liever op de achtergrond? Je kunt ontspannen in de loungehoek, knutselen of de krant lezen aan de leestafel. Daarnaast kun je bij De Kazerne cursussen en workshops volgen. Deze kunnen je ondersteunen om (weer) grip te krijgen op je leven. Wij zijn er voor iedereen: jong en oud, ongeacht je verhaal of probleem.

Kennismaken

Vooruitlopend op de opening in februari kan je nu al bij De Kazerne terecht voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Loop daarom vooral binnen op:

  • Donderdag 22 december van 13:00 uur – 17:00 uur
  • Donderdag 29 december van 10:00 uur – 14:00 uur

De Kazerne vind je aan de Hertog Janstraat 5 in Waalwijk. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!