Slaap jij lekker? Ben je uitgerust als je wakker wordt? Tijdens de themabijeenkomst 'Nachtrust' op woensdag 17 mei van 10.00-12.00u in De Kazerne staan deze vragen centraal. Wil je over dit thema praten met anderen en je ervaringen delen? Of alleen luisteren? Kom dan naar de themabijeenkomst. Je mag gewoon aanwezig zijn, aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Deelname is gratis, ook de koffie of thee. Je vindt De Kazerne aan de Hertog Janstraat 5 in Waalwijk. 

Wat kun je verwachten

Slapen is belangrijk voor je gezondheid. Slapen vult je energie aan, het verlaagt stress en je bent scherper.  Maar een goede nachtrust is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel bezoekers van De Kazerne geven aan moeite te hebben met slaap. Een vrijwillig medewerker van De Kazerne vertelt tijdens de themabijeenkomst 'Nachtrust' over zijn eigen slaapsituatie. We gaan in gesprek met elkaar over het thema. Als je wilt, mag je jouw eigen ervaring delen en je kunt vragen stellen. Zo krijg je misschien nieuwe ideeën om jouw nachtrust te verbeteren. 

Vraaggericht aanbod

Themabijeenkomst 'Nachtrust' is de eerste activiteit die in De Kazerne wordt gehouden. Sinds de opening op 1 maart is bij de bezoekers van De Kazerne opgehaald wat behoeftes zijn. Daaruit is een aantal onderwerpen en ook al een project naar voren gekomen. De komende tijd zullen meer bijeenkomsten, workshops en cursussen worden ontwikkeld en aangeboden.

Meer weten? Houd de social media van De Kazerne in de gaten. Vanaf half mei is ook de website www.dekazernewaalwijk.nl klaar om alle informatie te lezen. De Kazerne heeft elke dinsdag van 13.00-17.00u, woensdag en donderdag 9.00-13.00u vrije inloop (Hemelvaartsdag 18 mei gesloten). Iedereen is welkom.