Bij de inloopochtend Geheugen Paviljoen Waalwijk kun je terecht voor een praatje en een kopje koffie. Het is voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Activiteiten

De inloopochtend is elke dinsdag in het Parkpaviljoen in Waalwijk. Het is bedoeld voor mensen met geheugenproblemen. Ook mantelzorgers en familie zijn van harte welkom. Je kunt er mensen ontmoeten, een praatje maken of informatie opvragen over dementie.

Als je wilt, kun je tijdens de inloopochtend ook deelnemen aan de activiteiten. Bijvoorbeeld jeu de boules, schilderen of bewegen op muziek. Soms zijn de activiteiten buiten.

Op dinsdagochtend 26 oktober, 9, 23 en 30 november, en 14 en 28 december organiseert Geheugen Paviljoen Waalwijk fitness-sessies. Lees hier meer over in dit artikel.

In onderstaand overzicht vind je alle activiteiten van Geheugen Paviljoen Waalwijk in 2021.

Aanmelden niet nodig

Bij de inloopochtend Geheugen Paviljoen Waalwijk kun je op dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur gewoon binnen stappen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Het adres van het Parkpaviljoen is Grotestraat 154A in Waalwijk.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met de dementieconsulenten van Team WijZ. Telefoonnummer: 0416 – 683 456, e-mail: dementieconsulent@waalwijk.nl