Hieronder vind je de cursussen en bijeenkomsten die de GGD Hart van Brabant in Tilburg dit jaar nog organiseert voor ouders en verzorgers. Inwoners van Tilburg en Midden-Brabant hebben voorrang om deel te nemen. Als een cursus of bijeenkomst niet vol is, mogen ook geïnteresseerden uit andere gemeenten deelnemen.

Cursussen en bijeenkomsten najaar

Cursus ‘Opvoeden en Zo’ in Tilburg start 1 november
5 bijeenkomsten bij locatie GGD in Tilburg, start dinsdag 1 november 2022 van 19:00 – 21:00 uur. Voor ouders en verzorgers van kinderen van 4 t/m 11 jaar. Klik hier(externe link) voor informatie en aanmelden.


Cursus ‘Omgaan met pubers’ in Dongen start 17 november
5 bijeenkomsten bij Jongerencentrum de Poort in Dongen, start donderdag 17 november 2022 van 19:15 tot 21:15 uur. Voor ouders en verzorgers van pubers van 11 tot 16 jaar. Klik hier(externe link) voor informatie en aanmelden.


Online cursus ‘Bijna ouders?!’ start 28 november
2 online bijeenkomsten voor aanstaande ouders, start maandag 28 november van 19:00 – 20:45 uur. Bij de geboorte van het eerste kind wordt ook een ouder geboren. Hoe bereid je je voor op het ouderschap? Klik hier(externe link) voor informatie en aanmelden.


Meer informatie?

Al het aanbod van online en offline cursussen, bijeenkomsten, koffieochtenden, workshops en webinars voor ouders, opvoeders, inwoners en professionals staat op de website van GGD Hart van Brabant(externe link). Wil je meer informatie over het aanbod van het Cursusbureau voor ouders en opvoeders in Tilburg en Midden-Brabant? Stuur een e-mail naar: cursussenregiomb@ggdhvb.nl