Het Autismecafé organiseert op 25 mei in de BaLaDe de thema-avond: een late diagnose. Deze avond is gratis toegankelijk voor ouders en familie van kinderen met autisme, belangstellenden, hulpverleners, leerkrachten en docenten. Ook voor jongeren en volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) die vragen hebben over dit onderwerp. Tijdens deze avond zijn er sprekers aanwezig en kunnen gasten vragen aan hen stellen en hun eigen ervaringen delen. 

Saskia voelde zich anders haar hele leven. Ze ervaarde alles als bijzonder intens. Gepest op school en op haar werk. Altijd een vol hoofd. Het gevoel niet geaccepteerd te worden, dat ze er niet toe doet. Nagenoeg geen vrienden. Jaren last van controledrang.

Na het lezen van het boek Zondagskind van Judith Visser, dat gaat over het leven van een vrouw met autisme, vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Op haar 52e wist ze eindelijk wat haar anders maakte. Saskia geeft ons een inkijkje in haar leven. Ze vindt het spannend, ze is introvert maar hoopt dat ze door het delen van haar verhaal anderen kan helpen. Misschien heb jij ook nog vragen of ervaringen die je wil delen. We zien je graag woensdagavond 25 mei in de BaLaDe om met ons in gesprek te gaan.                                       

Programma

19.00 uur   Ontvangst met koffie & thee
19.25 uur   Welkom en start programma
19.30 uur   Deel 1
20.30 uur   Pauze
20.45 uur   Deel 2
21.30 uur   Napraten met een drankje

Locatie

BaLaDe 1
5142 WX  WAALWIJK
Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig bij ingang De Jonghestraat. Toegang gratis, een gift is welkom, vooraf aanmelden niet nodig!

Flyer thema-avond autismecafé