Algemene informatie

Zorg en Autisme Bureau Brabant (ZABB) is een gespecialiseerd zorgbureau dat praktische, persoonlijke en professionele ondersteuning en begeleiding biedt aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en/of andere stoornissen waarbij er problemen zijn in het aanbrengen van structuur en ordening in het dagelijks leven.

U kunt bij ZABB terecht als u een WMO indicatie via de gemeente heeft gekregen indicatie en een Persoonsgebonden Budget (PGB) is toegekend. Mocht u problemen ondervinden bij het aanvragen van een PGB kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn.

Contactinformatie

 088-11 12 444van Hornstraat 215282NA Boxtel zabb.nl

Plan route

Hulpaanbod

Ambulante begeleiding

Samen leven in één huis vraagt van elk gezinslid specifieke vaardigheden. Zeker als een van de gezinsleden een diagnose ASS (Autisme Spectrum Stoornis) heeft, gaat alles vaak niet vanzelf. Er moet begrip ontstaan voor elkaars gedrag. Dat is de basis.

Gezins/Ouderbegeleiding

Zorg en Autisme Bureau Brabant (ZABB) biedt de mogelijkheid voor ondersteuning en advies aan ouders met kinderen met een aan autisme verwante stoornis (ASS). Deze gezinsbegeleiding wordt gegeven door onze autismedeskundige, orthopedagoge of gezinscoach en is er vooral op gericht om ouders...

Psycho-educatie voor volwassenen met partner

Zorg en Autisme Bureau Brabant (ZABB) biedt naast Psycho-Educatie voor jongeren ook Psycho- Educatie (PE) voor volwassenen aan. Voor deelname aan deze training geldt de voorwaarde dat er een autismespectrum stoornis (ASS) is vastgesteld. Verder moet u 18 jaar of ouder zijn en vragen wij u een...

Wonen

Op een locatie in Boxtel bieden we vier jongeren met een autisme spectrum stoornis of aanverwante problematiek, de mogelijkheid om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en te komen tot een zo zelfstandig mogelijke vorm van wonen (appartement).

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

GGZ-instelling
Vergelijk hulpaanbod