"Ook mijn kat is enorm blij met Whapp!"

Geplaatst op: 6 mei 2020

Whapp, de applicatie van WeHelpen wordt steeds meer gebruikt. Blijf thuis maar kom gemakkelijk in contact met een vrijwilliger voor ondersteuning.

"Ook mijn kat is enorm blij met Whapp!"

 

Tamara zat flink in de stress. De bezorgdienst van de supermarkten in haar buurt zat overvol. De eerstvolgende mogelijkheid was 7 april. Ze had niet veel meer in huis en ook het kattenvoer was bijna op. Toen zag ze een advertentie voor Whapp, de app van WeHelpen, voor hulp in je buurt.

 

"Ik moest wát! En heb dus een vraag gesteld of iemand boodschappen voor mij kon doen. Ik kreeg erg snel antwoord van een jonge vrouw uit mijn wijk. Ze is dezelfde middag voor mij naar de supermarkt gegaan en heeft alle boodschappen netjes volgens de RIVM-regeling bij mij thuis voor de deur gelegd. En ze heeft aangeboden dat ik haar gerust nog eens mag vragen. Zo fijn!"

 

Stralend zegt Tamara: "Ik ben enorm dankbaar voor Whapp! Dankzij de app van WeHelpen heeft mijn kat nu genoeg voedsel en ikzelf ook. Echt een fantastisch hulpmiddel! Ik heb het meteen aangeraden aan een paar vrienden die in de knoop zaten. Ook zij kunnen nu een vraag aan hun buurtgenoten stellen. En een aantal anderen hebben Whapp gedownload zodat ze mee kunnen helpen. Super en ga zo door!"

 

Maak het makkelijk om elkaar in de buurt te helpen!

Bestanden

Flyer-whapp PDF, 159,4 kB
Vergelijk hulpaanbod