Home   Nieuws

ispagina

Nieuws

Woensdag 12 juni: 12,5 jaar Alzheimercafé Waalwijk

In Alzheimer Café Waalwijk wordt deze maand het 12,5 jarig bestaan gevierd. In januari 2006 gestart op de Blyde Incomste met die avond als speciale gast Bere Miessen, grondlegger van het Alzheimer Café.

Lees meer »

Activiteit Thuis met dementie 3 juli 2018

Komt u met ons jeu de boule spelen? U bent van harte welkom om het eens te proberen of gewoon te komen kijken en van de zon te genieten.

Lees meer »

Activiteit Thuis met dementie op 17 juli 2018

Genieten op het terras van het Parkpaviljoen. Komt u gezellig bij ons een kopje koffie drinken en een praatje maken. U bent van harte welkom!

Lees meer »

Paswijzer nieuwsbrief december 2017.

In deze versie vind u informatie over declaratie schoolwijzer 2018 Zie de bijlage.

Lees meer »

Vouchers voor mantelzorgers

De gemeente Waalwijk vindt het belangrijk dat mantelzorgers niet overbelast raken. Daarom biedt de gemeente Waalwijk, in samenwerking met Actief Zorg, vouchers aan voor praktische ondersteuning. U kunt vouchers aanvragen als u drie maanden of langer minimaal acht uur per week voor een ander zorgt en in de gemeente Waalwijk woont.

Lees meer »

Wijziging kwijtschelding gemeentelijke belastingen

Wilt u in 2018 kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen aanvragen? Dan is deze informatie voor u van belang. Vanaf 1 januari houden we bij de beoordeling van uw verzoek tot kwijtschelding voortaan rekening met de kostendelersnorm.

Lees meer »

Taalrijkwijzer schooljaar 2017-2018 voor houders van een Paswijzer

Voorlezen is leuk en belangrijker. Kinderen die veel lezen of voorgelezen worden leren op een leuke manier veel woorden en zijn later beter in taal. Vanuit Waalwijk Taalrijk mag uw kind via de Taalrijkwijzer daarom een gratis tijdschrift uitkiezen.

Lees meer »

Nieuwe Beleidsregels en Verordening Maatschappelijke Ondersteuning Waalwijk 2017 van kracht

Lees meer »

Gratis training omgaan met dementie speciaal voor vrijwilligers

Ook als vrijwilliger krijg je te maken met mensen met dementie, bijvoorbeeld bij de sportvereniging of in het verzorgingshuis. Samendementievriendelijk.nl heeft een gratis training voor vrijwilligers gemaakt.

Lees meer »