Home   Nieuws

ispagina

Nieuws

Het Inloophuis met ingang van heeft een nieuw adres Jan de Rooystraat 15 in Waalwijk

Kijk voor meer informatie in de bijgaande nieuwsbrief. Hier staan allerlei activiteiten genoemd die worden georganiseerd

Lees meer »

Paswijzer Nieuws december 2017

In Waalwijk vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen, ongeacht het inkomen. Daarom zijn er speciaal voor Paswijzerskeuke feestelijke acties voor de eindejaarsperiode.

Lees meer »

Peuteropvang in Waalwijk 2018

Peuteropvang in Waalwijk vanaf 2018 Wet harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk Met ingang van 1 januari 2018 veranderen de regels voor peuterspeelzalen.

Lees meer »

Activiteit Thuis met dementie dinsdag 19 december 2017

Kerstconcert met Cantus Kets Ook dit jaar hebben we Cantus Cets weer kunnen strikken om een mooi kerstconcert te verzorgen. U bent van harte welkom om samen te genieten van mooie kerstliederen en mee te zingen met bekende kerstliedjes.

Lees meer »

Taalrijkwijzer schooljaar 2017-2018 voor houders van een Paswijzer

Voorlezen is leuk en belangrijker. Kinderen die veel lezen of voorgelezen worden leren op een leuke manier veel woorden en zijn later beter in taal. Vanuit Waalwijk Taalrijk mag uw kind via de Taalrijkwijzer daarom een gratis tijdschrift uitkiezen.

Lees meer »

Nieuwe Beleidsregels en Verordening Maatschappelijke Ondersteuning Waalwijk 2017 van kracht

Lees meer »

Gratis training omgaan met dementie speciaal voor vrijwilligers

Ook als vrijwilliger krijg je te maken met mensen met dementie, bijvoorbeeld bij de sportvereniging of in het verzorgingshuis. Samendementievriendelijk.nl heeft een gratis training voor vrijwilligers gemaakt.

Lees meer »