Nieuws   Vriendenkringen Parkpaviljoen i.s.m. MEE voor jongeren vanaf 18 jaar, volwassenen en ouderen

ispagina

Vriendenkringen Parkpaviljoen i.s.m. MEE voor jongeren vanaf 18 jaar, volwassenen en ouderen

Het Parkpaviljoen gaat ‘Vriendenkringen’ organiseren in samenwerking met MEE, een organisatie die zich inzet voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Vriendenkringen is voor iedereen, iedereen is van harte welkom. Heb je moeite om in contact te komen met andere mensen en kun je wat hulp gebruiken om sociale contacten op te doen en/of te onderhouden dan is dit echt iets voor jou. Vriendenkringen brengt je in contact met anderen zodat je een luisterend oor vindt, met elkaar kunt lachen en elkaar kunt steunen in moeilijke tijden. En wie weet wordt het wel een vriendschap. Gewoon, om leuke dingen met elkaar te doen zoals naar de film, gezellig theedrinken, bowlen, fietsen, wandelen, koken of naar een voetbalwedstrijd gaan; wat vrienden met elkaar doen. Vriendenkringen biedt je op deze manier een kans om je eenzaamheid te doorbreken en aansluiting te vinden bij anderen.

Op donderdag 27 september van 19.30 tot 20.30 uur vindt er in het Parkpaviljoen een informatiebijeenkomst plaats. Er wordt verteld wat je kunt verwachten van de bijeenkomsten en je kunt vragen stellen. Hierna besluit je of Vriendenkringen iets is wat bij je past. Je wordt vervolgens uitgenodigd voor de ontmoetingsbijeenkomsten. Er worden twee bijeenkomsten gehouden, op zaterdag 13 en 27 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in het Parkpaviljoen. Je kunt dan gemakkelijk in contact komen en gaan kletsen met andere mensen of een spelletje met elkaar doen. En dan verder....

Als je een klik hebt met iemand kun je een afspraak maken met die persoon om elkaar buiten de ontmoetingsbijeenkomst te gaan zien. Je kunt daarvoor, eventueel met hulp van een begeleider van MEE, een afsprakenkaartje invullen. Zo is het duidelijk waar, wanneer en hoe laat jullie elkaar zien, wat jullie gaan doen en andere belangrijke details. Als je een klik hebt met een groepje wordt er met een begeleider een afspraak gemaakt om met elkaar af te spreken hoe je verder gaat als vriendenkring.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Dat kan via e-mail: info@parkpaviljoenwaalwijk.nl of telefonisch: 06 23078139