Menu

Met al uw opvoedvragen naar team WijZ

In elke fase van het opgroeien van uw kind is wel eens een moment dat u met een vraag zit.

  • Moet ik me zorgen maken als mijn peuter weinig praat?
  • Wat doe ik als mijn kind steeds uit bed komt 's avonds?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn puber gezond blijft eten?

U praat er vast wel eens over met andere ouders, met een vriend(in) of met uw eigen ouders. Misschien schiet u iets op met de goede adviezen, of juist niet.

Ouders en opvoeders kunnen voor vragen over opvoeden en opgroeien van uw kinderen terecht op de website Opvoeden.nl van Stichting Opvoeden. Op de website infovoorjou vind je informatie speciaal voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Het consultatiebureau van de GGD ondersteunt u bij vragen over jonge kinderen.

In gemeente Waalwijk biedt ContourdeTwern laagdrempelig advies en ondersteuning aan voor ouders en opvoeders. Ook Steunouders zijn actief bij ContourdeTwern in Waalwijk. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via de Wij(k)diensten van ContourdeTwern, via 0416 - 760 160.

Algemene informatie over jeugdhulp kunt u ook vinden via regio Hart van Brabant.

Balans is de landelijke vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag, waaronder ADHD, dyslexie, het Syndroom van Asperger en PDD-NOS. Hieronder leest u waarom Balans zo belangrijk is voor deze ouders, hun kinderen en hun omgeving. In onze missie en visie leest u waar wij voor staan.

Heeft u geen antwoord op uw opvoed- of opgroeivraag kunnen vinden? Dan kunt u contact opnemen met team WijZ van gemeente Waalwijk.

Vergelijk hulpaanbod