Home   Colofon

Colofon

Teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander. Het doel van de teksten is om iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, het UWV, brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

De ervaringsverhalen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.

Elkander beheert en redigeert de teksten twee keer per jaar. Wijzigingen slaan we meteen op. We streven continu naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd.

De teksten zijn met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden in staan. Aan deze teksten kunt u geen rechten ontlenen. Onjuistheden kunt u melden via: info@elkander.nl.

Gemeente Waalwijk

De lokale teksten vallen onder beheer door gemeente Waalwijk. Het doel van de lokale teksten is iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De teksten zijn met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden in staan. Deze kunt u melden via info@waalwijk.nl.

Website gemeente Waalwijk www.waalwijk.nl

Sociale kaart

De Bibliotheek Midden-Brabant stelt de sociale kaart G!DS beschikbaar. De bibliotheek (en de provinciale organisatie Cubiss) zorgt er voor dat de informatie wordt bijgehouden en op de website komt. Als er iets niet klopt in de informatie van organisaties, kunt u contact opnemen met de bibliotheek. E-mailadres: gids@bibliotheekMB.nl. Nieuwe organisaties kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Websiteleverancier

Elkander

De Mudden 18
9747 AW Groningen
T 050-2110950
W www.elkander.nl
M info@elkander.nl

Jalp design

Buro Reng
visuele communicatie
buroreng.nl